Assalamualaikum

Kepada sesiapa yang menjenguk blog “akubah” ini saya ucapkan ribuan terima kasih dengan kunjungan anda. Semoga apa yang dicoretkan di sini sekurang-kurangnya sebagai bacaan dan apa yang kurang itu harap dimaafkan atau ditegur. Teguran dan kritikan yang membina diharap membuatkan segala coretan diperbaiki dan dikembangkan.

Jika ada sebarang komen atau teguran, sila kemukakan di laman ini. Terima kasih.

Salam perjuangan
all the best

by, aku bah

38 Respons to “Tinggalkan Pesanan”

  1. saied_f Says:

    nti aku d kl..bwa aku jln2 n tnjukan jln2nya..nti jd c ampal..hhehe

  2. said Says:

    tq..pnat tol ngn mgggu haluan sswa..spnjg smggu tnpa rht..upsi cmna plak?

  3. fiefy Says:

    kim salam dengan adik lakimu.. c mustafa dalam gambar.. muka die comel sangat..

  4. maidins_kaka Says:

    salam…

    pa khbar..??
    eh, pc o-rab, hehe2.. cmna nak wat blog lbih cantik..??
    tgok2 n komenla blog aku gak…

    gud luck kat upsi..

  5. said Says:

    salam…

    tq..bwa jln2 aritu..hlang juga boring tggl d kolej dlm htan nie..hehe..bila cti mid sem?ada g mna2 ka?

  6. said Says:

    salam..raya nti mau stay mana?..rmah c aman jak ka?

  7. said Says:

    aku pn nda g mna2 gak..lau ko g umah c amn,nti aku stay c2 gak la..boring lak lau dok blik gk..

  8. hakim Says:

    salam.. bisnes plak aku lepas stp nie.. sania tahinang…

  9. hakim Says:

    ne aku punya blog bru dimjukan.. hahaha2..

  10. hakim Says:

    salam.. rajin2 kn klik aku pnya ads nuffnang..
    da income ck8. tlong menolong..

  11. Hamba Allah Says:

    Assalamualaikum.. jemput ke http://www.fadhiri.blogspot.com .. elok jg jk dapat link kn dalam blog anda..

  12. Akubah Says:

    Terima kasih kepada saudara fadhiri…akan dimanfaatkan…

  13. syemarli Says:

    salam ziarah..nice blog 😀

  14. zolbasir Says:

    salam uhkuwah…

  15. mulan Says:

    aku sokong makaa…………….

  16. hakim Says:

    assalamualaikum.

  17. JM Says:

    Assalamu’alaikum..
    x sangka jmpa blog Encik Shorab di sini. smuanya sbb sy sdg sibuk cari maklumat mngenai asal usul smk bum bum. Alang-alang da masuk sini,sy pn baca la.. mula2 pndg gmbr encik dr tepi, rasa mcm kenal, bila da baca bbrpa coretan… sah! mmg knl.. Encik la senior sy ms di Smk Abdullah dlu. pastu sy smpt jmpa Encik juga di UPSI :). Semoga encik berjaya dn bhagia dunia dn akhirat.. amin…

    1. Akubah Says:

      ya ka..siapa nama ? kita pernah jumpa ka di upsi.??

  18. Rohana bt Eki (JANM MIRI) Says:

    Salam..

    Sorab rohana ni. ingat lg. chat kamu? da jg cikgu ke ?
    Boleh kamu tolong call saya tak ada perkara urgent nak bg tau kamu? 013-8318079/ 084-654032.


  19. selamat petang,boleh ka saya isi sebahagian borang untuk mahu jadi guru?
    masalahnya result saya belum saya ambil.saya ambil 5/4/2012
    baru saya lengkapkan data-data saya…cikgu boleh menghubungi saya di nombor ini 0145522248

    1. Akubah Says:

      adik SPM ka atau STPM? keputusan dpt berapa?


  20. saya betul-betul minta bantuan sebab tarikh tutup dia 5/4/2012….
    harap cikgu boleh tolong saya…….TERIMA KASIH


  21. hello cikgu..tumpang tanya..sy pelajar lepasan stpm 2011 dari sabah..sy teringin sgt melanjutkan pelajaran sy di upsi..tpi dengan dukacitanya..pengajian am sy dpt c-..subjek lain dah Principal..(sejarah B),(Bahasa malaysia C),(geografi C+),(seni visual A)..tpi sy tetap ingin meneruskan usaha sy mengambil paper ulangan pengajian am bulan november ni..adakah sy masih berkelayakan mendaftar di UPSI pada tahun depan 2013. .?sy ingin mengambil ijazah sarjana muda pendidikan (seni)…

    1. Akubah Says:

      boleh mohon lg….biasanya result due datenya smpi 5 thun slps dpt result tu….alll the best utk paper p.am…

  22. aiman Says:

    salam….sy nak tanye, sy sudah 3 tahun bekerja gov.sy berhjt nk bt pjj di upsi dlm bidang sains sukan. ada x program utk kemasukan pjj bagi 2013?…bilakah tarikh pemohonan pjj tersebut dibuka?..

  23. siti yana Says:

    salam…
    kalau ada tahu info kemasukan master di upsi.
    tolong maklumkan pada saya ya
    ni email saya
    einaliyanamohamed@yahoo.com.my
    tq sahabat

  24. ain hawani Says:

    ada x sape2 blaja kt upsi yg tau brape yuran pengajian utk smbung ke master kos pengurusan pendidikan?tlg ea….nk tau sgt……tq

  25. ain hawani Says:

    sape kt sni tau cara nk memohon guru interim?sy lepasan ijazah srjana muda dri unitar tp xmndpt tmpt sbb hanya kmi ipts tp kmi blaja sume tntg pndidikan.. 😦

    1. Admin Says:

      permohonan guru interim tu hanya dibuat oleh pihak KPM..bukan dipohon oleh pelajar..sya faham situasi lepasan ISMP IPTS yg tak mndpt perhatian pihak KPM..apa yang sya tahu dr rakan2 yg memperjuangkan isu posting, lepasan IPTS jg sdg dlm usaha mmperjuangkan nasib yg sama dgn lpasan ipta..smoga dpmudahkn.


  26. upsi xda ambilan lagi ke ne?? 😦

    1. Admin Says:

      bt masa skrg tutup..tunggu bln 4 or bln 5 ada iklan kemasukan..

  27. muhammad taufiq Says:

    Assalamualaikum,…englih spm saya dpt A-,math B+,add math C, Bm C, sejarah B+, pend islam B+, ……………layakkah saya memohon diploma in english di upsi?dan kalau boleh nak tanya tuition fees untuk program diploma itu……….terima kasih…..

    1. Admin Says:

      layak mmg lyk klu ikut result yg anda paparkan.cumanya bgntung kpd pmohonan yg anda buat..ttg yuran tu blh rujuk di web upsi..tq

  28. Sahabat Says:

    Assalamualaikum, it is good to follow your blog..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s