Salam

Hari ni last Latihan Industri. Time ni kat ofis lagi tengah tunggu untuk berjumpa dengan penyelia industri dan 6 rakan LI telah selesai berjumpa.

Sempat lagi berborak-borak dengan staf ofis ni. MInggu depan aku datang macam biasa tapi bukan sebab LI lagi tapi tawaran untuk buat kerja part time. Li dah berakhir 2 Julai 2010. Lagipun ada kerja dan report projek pembangunan yang masih belum dilunaskan.

All the best…balik jap lagi nak main boling..hari tu sempena majlis bersama staf ofis, aku juara jatuhan pin..haha….

Advertisements