Salam

Gambar ni aku capture dari web utusan.com.my tentang pertandinagn pidato antarabangsa bahasa melayu piala Perdana Menteri yang sedang berlangsung sekarang ini dan kemuncak akhir akan berlangsunga 5hb ni. Bukan apa nak letak gambar ni, sebab semalam semasa menunggu giliran untuk mengemukakan tajuk/draf proposal terima mesej dari YDP untuk jemputan menyaksikan bersama-sama JMK lain menghadiri hari kemuncak tu di PICC Putrajaya. Tapi kecewa sebab mesej tu ada due date. haha. Sory bos, mesej tak perasan. HP silent. Perasan pun dah setengah jam dah berlalu due date (jam dah) untuk bagi jawapan tu nak ke tak join. Haha. Sory bos…