Salam

Tiada idea buat masa ini untuk menukilkan lagi saat menghadapi exam kali ni. Cuma 2 paper lagi untuk dilangsaikan pada semester 4 ni. Banyak isu sebenarnya hendak dicoretkan tapi tiada kehendak tangan untuk menaip lebih banyak. Pendamkan dulu isu ini. Banyaklah isu pelbagai aspek.

Cerita pasal exam aku semester ni macam ada yang tak kena saja. Tiada keupayaan untuk menjawab mahupun melakukan yang terbaik. Tak tahu kenapa? Adakah semangat aku untuk belajar sudah menurun? Belajar pun bukannya nak belajar. Asyik melayari dunia internet politik, pasal komputer dan sebagainya. Belajar tak juga belajar. Ermm. Tak tahulah nak buat apa.

11.33pm

13.11.2009

KUO

Advertisements