Aku peduli apa? ini respon aku dengan tajuk tu. Ok. Salam

Sekarang ni orang tahu nak cari kesalahan orang je. Kesalahan diri sendiri tak cari. Apa yang orang lain buat, tak betul bagi dia. macamlah dia tu betul sangat. nah ambikmu, sangkanya oren.

fuh ganas. biasalah tu, tahap sabar ada juga batasnya. Ya ka, tiada batas pun main marah jak keja. hehe.apa aku tulis ni..haha.. apa2 jak la. janji kau bahagia.

banyak kerja ni sebenarnya, esok prezen ( harilah ni time aku menulis ni, pukul 8 pagi) nah harap2 terbangunlah, kalau tidak tak membentanglah kawan satu group tu. dah la kami last group. bangun kau bah. esok prezen macam lain jak cara kami ni . haha. macam program TV la pula. tengok jakla.

mau buat pula tugasan psikologi, esok juga mau hantar. sangkanya epol hantar cepat. adoi tuan. what everlah. janji rock.

1.18am

01.10.09

KUO

Advertisements