Assalamualaikum

Atas permintaan adik sorang ni c diang namanya konon dipanggil, bukannya mahu belajar juga. pemalas saja kerja dia. hehe…mau sudah PMR tahun ni, ndak belajar juga. esok exam baru membaca malam ni, mau tau baca apa.. BUKU TEKS..hahaha…dia mahu konon keluarkan gambar dia, sepupu n  gambar yang disertakan ini. maaflah kalau ndak jelas, pakai kamera HP bah tuan. Ndak clear bukannya kamera digital pun. Tapi cuci di kedai jelas bah..tengok kamu lah ah…hehehe

Gambar 1 :

C diang baju kuning yang di saaaaanaaa tu melayan orang memBILLI…baju merah ni dipanggil c ekkong…

Jaga Kedai

Gambar 2:

nah tuan 2 orang ini begini keja mereka.sepupu bah.. main2 saja. dari pagi sampai petang,dipanggil c panangis (asri) dengan c endut (haslina)

budak-budak

Gambar 3 :

nah ini tuan c osman, anak buahku…sayuhun hansam konon bah menengok kamera..hehe

c osman

Gambar 4 :

ini plak gambar sepupu, baju sekolah ini c nija n baju kuning tu c mengkeh..mcm2 nama mereka ini..yang sebelah mata tu, ndak tau la sapa..in progress dicuci gambar ni..haha

budak2 lagi

Gambar 5 :

nah ini gambar rumah bah…dari pandangan hadapan…tengoklah bah..

rumah aku bah

Gambar 6 :

ini muka depan laptop yang diguna sekarang ini…kena tangkap kah ini sebab ada dua lambang tu…fhm2 la bah lambang apa…eheehe

my laptop bah

Gambar 7 :

ini lagi diorang ini. sepupu lagi bah. baju biru tu, c hazli…yang lain sudah ada nama seperti gmbr di atas…

sepupu

Gambar 8:

ini c mustafa, adik ku bah dgn cucu kami c baby…cucu…baca betul2 CUCU…hehe..c mustafa ni pun sama, pemalas study,,,bermsej sj kerjanya…

Mus n baby

Gambar last ini : aku bah dlm gambar kecil tu…ceh…mau juga promosi…

aku bah

ok nah…ini jak bah….

Advertisements